Mgr. Ing. Tereza Čechová Humpolcová, Ph.D.

kandidátka za KSČM do PS PČR 2017 za Středočeský kraj
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2014 10:16:12

Lidé nemají peníze na jídlo

Lidé nemají peníze na jídlo

Zamyšlení se nad společenskou situací, ve které žijeme.

V České republice je mnoho lidí bez práce a nezaměstnanost stále narůsta. Lidé nemají peníze na nájem, jídlo a na léky, pokud je potřebují. Tito lidé by rádi pracovali, ale nemohou nalézt žádné zaměstnání a nezbývá jim tedy než jen živořit. Toto se však netýká jen lidí bez práce, ale také i seniorů, matek samoživitelek a i lidí, kteří jsou zaměstnaní a berou velmi směšnou mzdu - mnoho lidí bere pouze minimální mzdu a po zaplacení nájemného jim tudíž nic nezbyde.

Kladu si otázku proč to tak je? Proč stát nemůže těmto lidem pomoci. Chceme mít v naši republice kupu bezdomovců, chceme, aby se k nám vrátili nemoce, kterých jsme se dokázali již zbavit?

Mladé páry už raději ani nemají děti, pokud ano, tak jen pouze jedno. Důvodem jsou zase finance, podívejme se jen kolik stojí jednorázové pleny či sunar pro dítě. Je potřeba toto změnit.

O politiku jsem se začala zabývat právě z tohoto důvodu a proto také kandiduji do Evropského parlamentu, je potřeba vytvořit sociální stát pro lidi a zajistit lidem práci či jim finančně pomoci. Proto až půjdete k volbám vyberte tu politickou stranu, která vám opravdu pomůže. Vyberte stranu, která chce Evropu pro lidi a ne jen pro elity.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama