ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2014 12:52:03

Výtvarná soutěž pro děti o 15 telefonů

Výtvarná soutěž pro děti o 15 telefonů

Výtvarná soutěž pro děti o 15 telefonů

Výtvarná soutěž pro děti o 15 telefonů

Organizace ASEKOL ve spolupráci s hlavním městem Prahou uspořádala začátkem dubna soutěž pro městské části ve sběru starých počítačů. V celé Praze se dohromady nasbíralo 1291 starých počítačů, čímž vznikl nový rekord zapsaný do České knihy rekordů. Občané Prahy 13 se mohli také zapojit a přinášet vysloužilé počítače nebo notebooky do sběrných dvorů nebo na radnici. Díky jejich aktivitě obsadila Praha 13 v této soutěži 2. místo. Za toto krásné umístění obdržela městská část od pořadatele soutěže cenu - 15 repasovaných mobilních telefonů.

„Tyto telefony si radnice nenechá pro sebe,“ říká zástupce starosty Aleš Mareček. „Využijeme je jako ceny pro výherce výtvarné soutěže s tématikou ochrany životního prostředí, které se mohou zúčastnit žáci našich základních škol. Soutěž se uskuteční pod mojí záštitou.“ Výtvarná soutěž ponese název „RECYKLACE OČIMA DĚTÍ aneb CO S ODPADEM“. Děti mají za úkol zpracovat kresbu, výkres nebo polytechnickou práci, která by představovala vztah dětí k recyklaci odpadu a ochraně životního prostředí. Do soutěže je možné zaslat obrázek, výkres (formát max. A 3) či výrobky představující jeho vztah k recyklaci a ochraně životního prostředí. Každá škola může zaslat pouze 10 prací.

Každá výtvarná práce musí být označena heslem "RECYKLACE OČIMA DĚTÍ aneb CO S ODPADEM“, dále musí být uvedeno jméno a příjmení autora, věk, třída, adresa školy, případně adres a bydliště soutěžícího.

Výtvarné práce je třeba zaslat do 16. června 2014 na adresu ÚMČ Praha 13, odbor životního prostředí, Sluneční náměstí 13, 158 00 Praha 5 nebo osobně přinést na radnici na odbor životního prostředí. Vyhlášení vítězů proběhne 19. června. Autoři nejlepších prací obdrží mobilní telefony a diplom.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama