ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2014 16:56:53

Proč neuspěly zelené strany a Liška bere do zaječích

Proč neuspěly zelené strany a Liška bere do zaječích

Lídři tradičních zelených stran vidí důvody neúspěchu všude jinde, jen ne u sebe.

Voliči se nezískávají tancem, zpěvem, slaňováním, úsměvy. Získávají se programem a jeho plněním. Pokud má někdo zafixované zelené jako ochránce přírody a ti to nedělají, místo toho se zabývají situací na Ukrajině, v Tibetu a hazardem, nevolí je. Proto jsou  ze statisíců dřívějších voličů  jen desetitisíce. Nemůže za to Klaus, ani nikdo jiný. Jen vaši rozhádaní lídři, z nichž každý chtěl  svou vlastní stranu, přihrát kšefty kamarádům a přidělit funkce rodinný příslušníkům. A ochrana přírody? Ta jim byla zcela fuk. 
Zelení, vraťte se ke kořenům a základům svého hnutí !  Chraňte přírodu, přestaňte být potížisty a prudiči, snažte se pro lidi místo všech možných zákazů získat pracovní místa a voliči se vám vrátí zpět.  

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !, která po dvou měsících od ustavujícího sjezdu nebyla ve volbách do EU  ani s 0,05% poslední, přestože neměla ani jediný bilboard, nejsou v ní sdružení bývalí ministři, místopředsedové vlády, herci, herečky, polomiliardáři a jiné celebrity. Její kampaň nestála desítky milionů, které mohly pomoci vyčistit asi tak 761 studánek. Tu sumu budou sbírat po stokorunách ochránci přírody  možná několik let. Lídři je dokázali prošustrovat za dvoje volby. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama