Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2014 11:19:32

Geinliata lidséhko mkozu je k nueveřění, ale ...

Geinliata lidséhko mkozu je k nueveřění, ale ...

To, že mezok při četní netče pemísna po sboě joudcí, ale svolo jkao cleek již dváno vmíe. Sčatí puoze, kydž je na záčtaku a kncoi svola to srápnvé pesnímo.

Pokíšoum se porto tmíto syletm geinliatu lidséhko mkozu odibvavot při pasní thooto čnálku a vřtěe mi, že je to dsoti noránčé a decola se bívam, jak se tím mezok nuveřětileně tnéruje a po najékěm čsae již sroko nmeám pobrélm pást decola rchyle.

Blyi jmse prsotě svotnřei, achybom na tmoto stěvě mylseli a voytviřli jmse si ten sěvt k orzabu smévu.

Mlěi bochym ptoro ten náš ginelání zarzák zíčat použavít a být svděmotijěší a odpověnědšjí ke své rdnoé zmei a tím páedm ke sývm dínam, ketré jí ovdámíde a kretých oravpdu není mláo. Przoítam mi to piřapdá, že tu jheo geinliatu umí využavít jen hstrka vovylýnech eltiřáů, křetí namejí vebůc poěntí o tom, jak se žjie v rálénem stěvě.

Natsečí pzoue na poěmry jen návadat nděke u pvia a tam být neyjchřtešjí o tom, jak by měl sěvt vyapdat. Je petřboa si jdneou sdnouet a mstío kákouní se na sátle se okapíjucí pařody v tevizeli, kde nás sejntě maísurjí a piřprujaví k orazbu smévu pvárě ty eltiy a pčířest si nakjěý ten piloctiký prargom njélepe něokilka poilitkcých prajatí a ten neovjhděnšjí si vyarbt. Hvalně je pak jtešě ptřobea jdneou za čas zdenvout od té tevizele zedak a ctseou do hopsody se satvit ve vebolní mstísonti a tam dát sůvj nozár na dšalí parkočávoní stěva nevajo. Vřěte mi, že je to jidneá mžoná ctesa, jak tnteo sěvt zěnmit a vovtiřyt si ho alspeoň tšorku k orbzau sémvu.

Geinliata lidséhko mkozu je orpdavu k nueveřění, ale msímue se ho nučiat pžíouvat, janik nám nuzedbe nic jéhino, než sálte jen návadat u pvia, kydž na něj oševm jšetě bedume mít! Jesm otpisimta, dáfoum, že bdueme.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama