ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2014 15:30:20

Porážka většiny…

Porážka většiny…

Sotva skončily volby, hoši a děvčata, co nám vládnou, se už zase bijí v prsa. Ale kdo vlastně vyhrál ? Vždyť k EU volbám přišli nejspíš jen členové, skalní příznivci stran a pár těch, co (naivně ?) věřili, že svojí podporou postrčí svého favorita..

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

   Je to ale jinak, dámy a pánové, Vy jste to projeli, Vy všichni zvolení nadrovnoprávní politici na celé čáře - volit nepřišlo 82 % voličů ! Vy myslíte, že nevíme, že se Vám to hodilo ? Abychom si rozuměli, Vám, voleným parlamentním šíbrům a politikům, na Vás závislých partajních sluhům se to hodilo – a nejspíš to byl i záměr otrávit voliče vnitrostátní politikou…

   Ale ještě jsme tu také my, míň rovnoprávní. A my dobře víme, že bohužel i do těchto voleb je zákon manipulativní. Pochybuji, že kdyby volič mohl ze všech kandidátů vybrat své dva, nebo tři kandidáty bez ohledu na stranu, že by účast byla tak malá ! Jsem přesvědčen, bez ohledu na počty “kroužků“, že sestava zvolených by byla zcela jiná. Ale co na tom, kolik bylo voličů - když těch jednadvacet vyvolených tam bude ať při 10ti, tak i při 90 % účasti…

  Takže teď alespoň vidíme sestavu královsky placených vyvolených, do které 82% voličů vůbec nezasáhlo ! Ti se dnes jistě diví, že např. za stranu šťopek na čele s “knížetem“, který restituoval pod r. 48, Kalouskem, za kterým jsou tři neobjasněné vraždy, se stal poslancem EU převlečený rudokožec Štětina, ale také nedávný ódeesák a přítel masmediálního žoldáka, manipulujícího veřejné mínění prostřednictvím prolhané ČT, Moravce - Pospíšil ! To už jste zapomněli vy, co jste ho kroužkovali, kdo protlačil paskvil Nový občanský zákoník a hlavně kdo zaretušoval v Plzni rozdávání titulů ???

   Byl jsem na několika soudech s bachařem Vondruškou. Po několika letech byl zproštěn obvinění. To cosi svědčí o našem soudnictví. U druhého stání celý den seděl v předsíni soudního sálu jako svědek bývalý mukl, který s invalidním vozíkem přijel do Liberce z Plzně. Nebyl předvolán a vyslechnut, ale při dalším stání byli vyslechnuti dva spolubachaři, kteří samozřejmě tvrdili, že se v Minkovicích vězni nebili. Na samotkách, kam byli vězni k exekuci dovlečeni, asistovali vězni, nebo bachaři ? A tahle svoloč, bachaři, esenbáci a estébáci jedno hnízdo měli i jedno přesvědčení. Ti estébáci, co svědčili Babišovi, ho prý ani neznali, nic si nepamatují. Ani tohle vám voliči Ano nedošlo a nevadí ? Proč to píšu ? Vy máte krátkou paměť, nebo nechcete vědět, či snad jste taky z toho hnízda ??? Lidi se za života mnoho nemění. Jak českej Honza k bohatství přišel je krásná pohádka, ta o Babišovi jako vejce vejci podobná… A copak soudruh Telička “vybojoval“ pro ČR v EU, že jste mu dali hlasy ?? Ale když on vypadá tak rozumně, řekla mi jedna teta ve špitále u nás….

   Že jsou socani plni převlečených komančů je známo, proto svůj k svému – soudruh Keller je jistě ta jejich správná a pravá – vlastně levá hvězdná figurka…Myslím, že jim také jejich voliči částečně vrátili podvod s proklamacemi před volbami o církevních restitucích. Zajímavé jen je, že tihle zvolení hoši a děvčata nás mají po volbách za obtížný hmyz. Napsal jsem jak Sobotkovi, tak Gajdůškové, proč alespoň neprosadí malou novelu – tedy předkupní právo státu na restituovaný majetek, která by bránila šmelině, Že by socani byli do očekávaných šmelin namočeni ? Také nevěříte, že ?  Faktem je, že také žádná odezva na můj návrh….

   Že za komunisty je tam zase soudruh Ransdorf je nejen jejich, ale i naše vizitka – a může se hájit v TV jak chce. Spící a maličko podvádějící rváček, doma zadlužený v ní může básnit, co chce… Narážím na to, že naše ostuda je, že ještě stále komanče máme v parlamentu. A ti dva hoši z “mrtvé“ ODS ? – já jim opravdu tu trafiku nezávidím, ani jejich straně osud...

  Jediné potěšení mám ze Svobodného Macha. Věřím, že tam bude opravdu bojovat za svobodu, naši ! A radost mám, že se tam naopak nedostali zelení – ti byli tak chtiví, že se snad smekli na zelené louce.

   Tak a konečně Úsvit. Ten jistě doplatil na to, že své kandidáty nevolí, ale jmenuje je císař Tomio (konečně snad zmizí jméno vůdce z názvu – už dávno mělo zmizet), on je ale také odvolává !! A to dost nešťastně těsně před volbami. Jistě i to mělo dopad na výsledek, snad příznivci a potenciální voliči již procitají také ze snu o Přímé demokracii. Oni totiž nebyli voleni ve straně Přímé demokracie ani kandidáti do parlamentu ČR, ani sestavení kandidátek nemohli členové ovlivnit, žádní dodnes ani po roce, vyjma devíti, nejsou, tedy ani nebyli voleni kandidáti do EU parlamentu. Byli Přímo jmenováni, s demokracií to nemá nic společného, tedy natož přímou. A může o tom dnes po volbách Tomio přednášet jakékoli rétorické cvičení o tom, že chce prosazovat přímé volby starostů, hejtmanů, odvolatelnost – věrohodnost tohoto tvrzení ale skutky (interně nevolení, ale jmenovaní lídři, kandidáti) popírají a věřím, že i právě proto výsledek voleb do EU mluví za vše.

   Musím tu uvést, že mám dlouholeté zkušenosti z práce v komunální politice a nabídl jsem prostřednictvím stránek Hnutí Úsvit i na adresu Tomia již před půldruhým měsícem, že zpracuji, nebo pomůžu zpracovat § znění zákona do komunálních voleb s přímou volbou starosty a s odvolatelností – ale dodnes hrobové ticho… 

   Protože mne přímá demokracie zajímá už od r.94, kdy jsem se s posměchem na kongresu ODS zmínil o přímé volbě starostů, jako vtažení voličů do rozhodování v obcích, bedlivě jsem sledoval Veverky, lákající voliče na změnu a přímé volby a teď samozřejmě sleduji i Úsvit. Už by se měli jeho příznivci probudit a konat, pokud vědí co a ne jen fandit…

  Ale podstatní jsou dnes ti, kteří se voleb neúčastnili a které dnes v Evropě bude přes jejich neúčast zastupovat minorita vyvolených. Je všechny může utěšovat, že tam ti naši dobře placení spáči stejně neotáčí kolem dějin…A myslím, že se stejně jako dosud o jejich práci mnoho nedozvíme. Ale to je velká škoda….

30.května 2014                                                                                  Eda Seibert

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama