ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2014 14:55:20

Těší mne příklon ČSSD k rozumné pravicové politice

Těší mne příklon ČSSD k rozumné pravicové politice

Ústy Petra Bičeje, náměstka primátora Karviné, se dozvídáme, že sociální dávky mají být za správní delikty exekuovatelné, což byl jeden z našich návrhů již v předešlém volebním období – kdy tento návrh ČSSD nepodporovala.

Těší mne příklon sociální demokracie k rozumné pravicové politice, kdy se po návštěvě ministryně práce a sociálních věcí v Moravskoslezském kraji ústy Petra Bičeje, náměstka primátora Karviné, dozvídáme, že sociální dávky mají být za správní delikty exekuovatelné, což byl jeden z našich návrhů již v předešlém volebním období – kdy tento návrh ČSSD nepodporovala.

Stejně tak nás těší příklon k našemu záměru, že se za sociální dávky má pracovat.

Dále souhlasíme s tím, že rodina si má pořídit tolik dětí, kolik uživí, tudíž pokládáme otázku zvýšení porodného na další dítě za uzavřenou.

V podobných pravicových názorech budeme velmi rádi sociální demokracii podporovat, steně jako jsme připraveni diskutovat o zákonu o sociálním bydlení.

Lenka Kohoutová
expertka ODS na sociální oblast

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama