ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2014 15:48:32

Praha 5 zve na koncert mladého houslisty M. Ambroše

Praha 5 zve na koncert mladého houslisty M. Ambroše

Městská část Praha 5 zve na další z koncertů v rámci Roku české hudby. V Obřadní síni MČ Praha 5 (Stroupežnického 10) vystoupí 18. června od 18.00 hod. nadějný mladý houslista Miroslav Ambroš s klavírním doprovodem Zuzany Ambrošové.

Na programu jsou Romantické kusy op. 75 a Mazurek e  moll op. 49 od Antonína Dvořáka, Radúz a Mahulena J. Suka a Suita op. 11 Mnoho křiku pro nic E. W. Korngolda. Po přestávce zazní Sonáta – Balada op. 27 pro sólové housle E. Ysayëho, N. Paganini - Mojžíš, fantazie na G struně, S. Bodorová - Dža more pro sólové housle a Faust - koncertní fantazie P. de Sarasatea.

"Miroslav Ambroš je soukromým žákem Josefa Suka, má obrovské množství zahraničních zkušenosti a hudbě se věnuje profesionálně od svých 11 let. Zajímavostí je, že hraje na vzácný nástroj italského mistra houslaře Camilla de Camilliho z roku 1734, který mu byl zapůjčen ze Státní sbírky Národního muzea České republiky," dodala zástupkyně starosty PhDr. Marie Ulrichová Hakenová.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici každý všední den od 9.00 do 16.00 hod. v kanceláři zástupkyně starosty PhDr. Marie Ulrichové Hakenové, budova Štefánikova 13, 15, 5. patro, č. dv.
508. Počet míst je omezen.

Vstup zdarma.

Více se o mladém umělci dozvíte na jeho osobních stránkách http://www.miroslavambros.com

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama