ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2014 11:44:40

VÝSMĚCH

VÝSMĚCH

Premiér Sobotka bude mít nového poradce. Je absolventem základní školy a jedinou "kvalifikací" jsou jeho permanentní útoky na hejtmana Haška a brněnského primátora Onderku. Pane premiére, nemůžete prosím odměnit svého kamaráda jinak?

Politická strana ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! podala trestní oznámení na pana Svatopluka Bartíka z Brna. Učinila tak proto, že dotyčný ponechal  a neodstranil prezentaci nacistických symbolů z webové stránky Žít Brno, kterou spravoval. Prověřování podnětu stále trvá. 
Velkým překvapením je pro nás proto fakt, že osoba Svatopluka Bartíka se objevuje ve zprávách ve spojení s funkcí poradce premiéra Sobotky pro boj s korupcí... Smlouva má být prý již před podpisem, jak uvádí sám Svatopluk Bartík ve svém blogu. V něm  obhajuje:
- své nevzdělání ( je pouze absolventem základní školy ), a to  nemocí.      ( Pokud nemoc trvá, měl by se léčit. Pokud ne, měl již před cca 10 lety dostudovat ).
 - své dopadení policií při přelepování cizích volebních plakátů 
- vyjadřuje se k řadě prý smyšlených informací
Bude-li se Svatoplukem Bartíkem podpsána smlouva, potom se Česká republika  zařadí mezi tradiční necivilizace, kde se funkce poradců rozdělují bez jakékoliv  potřebné kvalifikace.  Svatopluk Bartík se dostane mezi "elitu"  jen za to, že dlouhodobě zesměšňuje dva tradiční Sobotkovy opomenty - Haška a Onderku. Nejdříve na webu Žít Brno, později na Facebooku a všude jinde.
Pane premiére, trapné.

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama