Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2014 9:17:37

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

VANDAS: Dienstbierovy zvrácenosti

 

VANDAS: Dienstbierovy zvrácenosti

Tomáš Vandas, předseda DSSS 17. června 2014 Ministr pro lidská práva by měl dle své agendy dbát na ochranu slušných lidí a jejich práv, odmítat zvýhodňování jedné skupiny na úkor druhé a navrhovat zákony, které budou ku prospěchu celé společnosti. Ne však v České republice, kde je vše tak trochu jinak.

Jiří Dienstbier, ministr pro lidská práva, pojal svůj úřad jako líheň návrhů, nad kterými lze, mírně řečeno, kroutit udiveně hlavou. A tak tu máme návrh na adopci dětí homosexuály, požadavek, aby volit mohli v naší zemi všichni cizinci, nejdříve na lokální a posléze i na sněmovní úrovni, a také prosazování kvót na zvýhodňování menšin (zejména Cikánů), jejichž příslušníci by dostávali přednostně místa ve státní správě.

Svými zvrácenostmi Dienstbier šokuje dokonce i poslance své mateřské strany, což doprovodil jeden z nich, Vítězslav Jandák slovy: „bohužel od kolegy Dientsbiera poslední dobou očekávám ještě strašnější návrhy“.

Jako nacionalista musím návrhy ministra Dienstbiera jednoznačně odmítnout. A jsem přesvědčen, že by tak měl učinit každý rozumný člověk, který nechce, aby se naše země proměnila v multi kulti guláš. Je otázka, zda si voliči uvědomí, co svojí volbou vlastně vypustili z sociálnědemokratické lahve. 

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama