ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2014 12:17:03

Park Cibulka v Praze 5 opět přivítá pohádkové bytosti

Park Cibulka v Praze 5 opět přivítá pohádkové bytosti

Máte rádi pohádky? Městská část Praha 5 a společnost Velká dobrodružství vás srdečně zvou do Pohádkového lesa, který bude čekat na malé i velké návštěvníky v sobotu 21. 6. od 10.00 do 18.00 v parku Cibulka v Praze 5. Vstup je zdarma!

Na děti čekají herci v krásných kostýmech a originální hry, soutěže a úkoly na trase dlouhé 1,5 km.

"Pro všechny děti jsou navíc v cíli připraveny dárky," dodal 1. zástupce starosty Prahy 5 JUDr. Petr Lachnit, který převzal nad akcí tradičně záštitu.

Pro více informací se podívejte například na reportáž TVP5 z minulého ročníku: http://www.p5tv.cz/archiv/volny-cas/carodejnicky-pohadkovy-les/

Možnost registrace (5 dní před akcí) najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství – www.veldo.cz, vyhnete se tak frontě na místě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama