Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 10:10:22

Převlékání kabátů

Převlékání kabátů

Pomalu a jistě se blíží komunální volby. A já bych si moc přála, abychom na naše obce a města pečlivě mysleli při rozhodování o tom, komu dáme své hlasy.

Obecní zastupitelstva a starostové, případně primátoři jsou ti nejbližší, se kterými se z politiky nejčastěji setkáváme. Tyto volby by neměly být o politikaření, ale především o těch, kteří pro obec či město udělali pozitivní věci, kteří měli čas vyslechnout problémy i názory občanů, a spolu s nimi hledat řešení, která by nikomu neublížila, ba právě naopak. Možná budeme při podzimních komunálních volbách překvapeni množstvím volebních lístků, které nás ve volebních místnostech budou čekat. Ve větších městech budeme volit z nabídky velkého množství politických stran. Tváře, které si pamatujeme z různých politických stran, se dnes značně promíchaly a vytvářejí strany nové. Některé již fungují a mnohé budou teprve vytvořeny. V některých stranách najdeme členy ODS, Věcí veřejných a dnes už dokonce i TOP 09. Politici nahlas říkají, že odcházejí od těch, kterým už nedávají šanci  zvítězit, jiní zase budují tzv. béčka politických stran. Na malých obcích a městech to budeme mít všichni jednodušší. Doslova si vidíme do talíře. Převlékání kabátů se právě v politice stalo hitem letošních podzimních voleb a nám nezbývá, než si přát, abychom nenaletěli starým tvářím s ústy plnými nových slibů a pečlivě zvážili, komu dáme v komunálních volbách svou důvěru.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama