ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 14:34:38

Nymburk podepsal Memorandum o porozumění se zástupci firmy Changong

Nymburk podepsal Memorandum o porozumění se zástupci firmy Changong

Město Nymburk v čele se starostou a středočeským hejtmanem Milošem Peterou podepsalo se zástupci vedení čínské společnosti Changhong v pátek 11. července 2014 Memorandum o porozumění.

Město Nymburk v čele se starostou a středočeským hejtmanem Milošem Peterou podepsalo se zástupci vedení čínské společnosti Changhong v pátek 11. července 2014 Memorandum o porozumění. „Toto memorandum nám pomůže rozvíjet spolupráci, která funguje již 7 let. Společnost Changhong v Nymburce vyrábí televizory a zaměstnává stovky lidí. Společnost chce expandovat a hodlá investovat 20 milionů euro do projektu Changhong v Nymburce. Přinese tak nová pracovní místa, což velmi vítám,“ uvedl středočeský hejtman a nymburský starosta Miloš Petera.

Memorandum podepsal za českou stranu jako starosta města Nymburk Miloš Petera a za čínskou stranu ředitel společnosti Changhong Group Wang Yuechun. Obě strany se dohodly na kontinuální a hlubší spolupráci tak, aby společně poskytovaly větší podporu investičnímu projektu Changhong ve městě Nymburk a podporovali rozvoj společnosti Changhong Europe. Společnost Changhong bude za přispění města Nymburk neustále vylepšovat svůj projekt pro další rozvoj na evropském trhu a projedná možnosti dalších investic do projektu a tím nabídne nová pracovní místa či pomůže rozvoji města. Nymburk pak pomůže Changhongu využívat všech zákonných přednostních práv na půdu, například pomocí s osvobozením od administrativních nákladů a poskytne potřebnou pomoc při správních řízeních.

Potvrzení spolupráce, která pomůže rozvoji kraje, uzavřely obě strany neformální večeří, které se kromě zástupců společnosti Changhong a hejtmana Miloše Petery zúčastnili také středočeská radní pro oblast zdravotnictví Jiřina Fialová, radní pro oblast regionálního rozvoje Karel Horčička a radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek. Středočeský kraj spolupracuje s provincií Sichuan od roku 2005, a to v oblasti podpory podnikání za účelem rozvoje vzájemných investic a ekonomické a obchodní spolupráce, cestovního, kulturní výměny či rozvoji informačních technologií.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama