ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 16:11:13

Radní rozhodli o vítězi veřejné zakázky na opravu silnice na Nymbursku

Radní rozhodli o vítězi veřejné zakázky na opravu silnice na Nymbursku

Krajští radní rozhodovali na svém zasedání v pondělí 14. července 2014 o vítězích zakázek na dva důležité projekty Středočeského kraje.

Prvním z nich je dokončení rekonstrukce silnice druhé třídy č. 275 Mcely – Křinec. Podle doporučení hodnotitelské komise rada schválila jako nejvhodnější nabídku na provedení dodatečných stavebních prací společnost SILMEX s.r.o., České Budějovice s nabídkovou cenou 2,9 miliónů korun s DPH. Rekonstrukce bude spolufinancována ze strukturálních fondů Evropské unie ve výši 2,4 miliónu korun. Středočeský kraj se bude spolupodílet částkou ve výši téměř 435 tisíc korun včetně DPH.

Vítězem veřejné zakázky na zhotovitele stavby cyklostezky na území města Týnec nad Sázavou a v části Zbořený Kostelec, jehož součástí je i přemostění přes řeku Sázava, se pak podle rozhodnutí krajských radních stala pražská firma HOCHTIEF CZ a.s., divize Dopravní stavby. „Do soutěže se přihlásilo celkem pět uchazečů, ale tato společnost Středočeskému kraji nabídla vybudovat cyklostezku za nejnižší nabídkovou cenu 24,6 miliónů korun včetně DPH,“ konstatovala náměstkyně hejtmana pro oblast investic a veřejných zakázek Zuzana Moravčíková s tím, že pro zadání zakázky byla základním hodnotícím kritériem právě nejnižší nabídková cena. „Proti předpokládaným nákladům tak Středočeský kraj uspořil téměř 6,6 miliónu korun. Nová cyklostezka bude vybudována v délce 1,79 km, čímž se v Týnci nad Sázavou výrazně zlepší podmínky pro cyklisty,“ doplnil hejtman kraje Miloš Petera.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama