ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 16:12:43

Radní vyhlásili veřejnou zakázku na zajištění ostrahy krajského úřadu

Radní vyhlásili veřejnou zakázku na zajištění ostrahy krajského úřadu

Krajští radní rozhodli v pondělí 14. července 2014 o vyhlášení nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení na „Zajištění ostrahy majetku a osob v budově sídla Krajského úřadu Středočeského kraje na adrese Zborovská 11, Praha 5“.

„Obsahem této služby bude zajištění ostrahy osob i majetku krajského úřadu včetně areálu dvora a garáží, ale na rozdíl od současného stavu bez využívání turniketů,“ upřesnil hejtman kraje Miloš Petera. Důvodem k přesoutěžení zakázky na ostrahu je podle jeho vyjádření snížení objemu prací, které bude vítězná společnost pro Středočeský kraj vykonávat.

„Využitím této služby sledujeme především předcházení a zjišťování trestné činnosti v administrativním sídle krajského úřadu, eliminaci podmínek umožňující její případné páchání, zajištění místa případného trestného činu a též zajištění důkazních prostředků případného trestného činu,“ upřesnil hejtman Miloš Petera.

Jediným hodnotícím kritériem bude pro hodnotitelskou komisi nejnižší nabídková cena. Předpokládaná cena této veřejné zakázky je stanovena na 10,3 miliónu korun včetně DPH a smlouva s vítěznou firmou by měla být uzavřena na dobu čtyř let.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama