ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2014 16:18:02

Vyhlášena soutěž na interiéry Regionálního muzea v Kolíně

Vyhlášena soutěž na interiéry Regionálního muzea v Kolíně

Rada Středočeského kraje na svém zasedání 14. července 2014 schválila vyhlášení soutěže na vnitřní vybavení Veigertovského domu, hlavní budovy Regionálního muzea v Kolíně.

„Předmětem zakázky jsou interiéry do administrativního zázemí, depozitářů, expozic a vědeckého pracoviště v celkové hodnotě necelých 16 milionů korun,“ představil zakázku středočeský radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

V budově budou umístěny nejen přírodovědné a historické expozice, ale i lektorské prostory, depozitáře a další potřebné zázemí pro muzeum. V přízemí bude též městské informační centrum. Vnitřní vybavení je součástí rekonstrukce domu č. 8 v Kolíně.  Náklady na celkové opravy jsou 133 milionů Kč. Projekt je spolufinancován z Regionálního operačního programu Střední Čechy.

Otevření opravených prostor je plánováno na léto 2015. Dům spravuje Regionální muzeum v Kolíně, které tam po rekonstrukci přestěhuje opět své sídlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama