ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2014 16:58:13

V Jílovém u Prahy se staví nová budova potravinářského učiliště

V Jílovém u Prahy se staví nová budova potravinářského učiliště

Rada Středočeského kraje na svém pravidelném jednání dne 28. července 2014 schválila poskytnutí dotace ve výši přibližně 2,5 milionu korun

z Regionálního operačního programu Střední Čechy na projekt „Výstavba nové budovy školy – Střední odborné učiliště (SOU) potravinářské Jílové u Prahy“.

„SOU potravinářské v Jílovém u Prahy sídlilo v nevyhovujících podmínkách. V loňském roce jsme zahájili na místě stávajícího nevyhovujícího přízemního objektu s učebnami, který byl odstraněn, výstavbu nové budovy. V novém objektu, jehož výstavba plným tempem pokračuje, budou umístěny učebna, tělocvična a příslušné hygienické a technické zázemí. Součástí projektu je i vnitřní vybavení budovy a zavedení moderních technologií do výuky.

Cílem projektu je zkvalitnění podmínek výuky a rozšíření nabídky poskytovaných služeb ve škole,“ vysvětlil hejtman Středočeského kraje Miloš Petera.

Celkem bude výstavba nového objektu v učilišti v Jílovém, které je příspěvkovou organizací Středočeského kraje, stát přibližně 51,6 milionu korun. Na stavbu získal Středočeský kraj dotaci z ROP Střední Čechy v celkové výši si 35,2 milionu korun. Přijetí první splátky krajská rada právě schválila. Kraj se bude na realizaci projektu podílet částkou ve výši přibližně 16,5 milionu korun.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama