Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2014 15:11:00

Dobré vztahy s eurokomisaři jsou kvůli OKD pro pana Sobotku klíčové

Dobré vztahy s eurokomisaři jsou kvůli OKD pro pana Sobotku klíčové

Tomio Okamura k výrokům prezidenta Zemana na adresu premiéra Sobotky

Prezident Zeman řekl, že je premiér Sobotka „eurohujer“, který ponížil ČR, když se ptal šéfa Evropské komise Junckera, koho z ČR si přeje za eurokomisaře.

Hnutí Úsvit již 16.července podobný názor veřejně prezentovalo, když jsme označili za trapné, že se premiér v koaliční bezradnosti jel poradit s šéfem EK ohledně výběru českého eurokomisaře.

K tomuto našemu vyjádření bych ještě dodal, že v případě pana Sobotky je však jistá poníženost vůči šéfovi EK na místě, protože hrozí, že někdo požádá novou EK, aby znovu přešetřila privatizaci OKD ještě před uplynutím promlčecí doby letos na podzim. Její předchozí rozhodnutí totiž ovlivnily zfalšované informace z úřadu pana Sobotky, takže dobré vztahy s komisaři jsou pro pana Sobotku klíčové.

Tomio Okamura – předseda hnutí Úsvit

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama