Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2014 22:35:09

Kostky jsou vrženy, mám kompletní kandidátku do komunálních voleb !

Kostky jsou vrženy, mám kompletní kandidátku do komunálních voleb !

S radostí jsem už dnes uzavřel kompletní seznam žen a mužů pro kandidátku do komunálních voleb. Nebylo sice vůbec jednoduché dát dohromady 45 lidí, kteří opravdu mají zájem kandidovat, ale podařilo se.

Hledal jsem lidi, kteří se zajímají o problémy kolem sebe, kterým není lhostejné, jak jejich městská část vypadá, hospodaří a funguje. Jsem hrdý na to, že máme takto aktivních občanů i více, než je 45, tedy, že máme i náhradníky. Jsem nesmírně potěšen, že na seznamu je mnoho žen a to bez jakýchkoliv povinných kvót. Mám neskutečně dobrý pocit, že kandidátka obsahuje pestrý výběr lidí různých profesí, různého věku a těším se na pokračování volební kampaně a, doufám, po úspěšných volbách, na společnou práci. Až budete číst volební lístky, najdete na kandidátce politického hnutí PRO PRAHU (i když přesný název kandidátky vám ještě mnohokrát připomeneme) lékaře a ředitele nemocnice, advokáta, vysokoškolskou učitelku, živnostníky i podnikatele, školníka gymnázia, policistu, specialisty v různých oborech, dirigenta a sbormistra, hostinské i obchodnici s farmářskými produkty – prostě paletu nejrůznějších profesí. Ti lidé chtějí změnu, chtějí se zapojit do veřejného života, není jim lhostejné, kde žijeme, není jim jedno, že tak krásná a významná městská část jakou je Praha 5 nefunguje, že se nerozvíjí, že nemá svého starostu, že je zaplevelená truhlíky všemožného druhu. Chtěl bych všem kandidátům ze srdce poděkovat, že do toho půjdou se mnou, že se nebojí vystavit svoje jméno a tvář, že to společně nenecháme plavat!

Milujeme Prahu 5 !

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama