Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2014 13:28:07

Vyjádření Tomáše Zdechovského k protižidovským protestům v Evropě

Vyjádření Tomáše Zdechovského k protižidovským protestům v Evropě

Není možné přehlížet propalestinské demonstranty v Německu, Itálii a ve Francii, kteří znovu otevírají vlnu antisemitismu. Sleduji s velikými obavami, jak v evropských zemích jsou útoky na lidi židovského původu stále častější.

 Tyto útoky jsou vedeny islámskými extrémisty, imigranty. V Evropě 21. století nemůže být prostor pro jakékoli vyjadřování nenávisti vůči lidem jakéhokoliv původu. Proto jasně odsuzuji nesmyslné propalestinské snahy rozdmýchat v Evropě vlnu nenávisti proti Židům a Izraeli. To, co se nyní děje, není ničím jiným, než projevem teroristického hnutí, které je navíc mediálně podpořeno tak, že Palestinci jsou stavěni do role mučedníků. Přitom Palestina vystavuje své vlastní lidi jako terče pro vyprovokovanou izraelskou odvetu. Současná situace je velmi vážná a média by měla nazývat věci pravým jménem.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama