Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2014 7:27:30

Praha je místo, kudy se nedá jezdit. Anebo jen v kolonách

Praha je místo, kudy se nedá jezdit. Anebo jen v kolonách

Zajeďte si do Mnichova, Do Vídně, do Budapešti, do Říma, pokud chcete vidět, jak vypadá dopravní politika rozumných městských zastupitelů.

Plynule jedoucí auta po okružních stavbách, citlivě řešená doprava v historických centrech. Během dne nepřípustné zásobovací náklaďáky brzdící a znemožňující dopravu v úzkých ulicích. Většinou také generální zákazy vjezdu do nejužších center.

Turista, který se vydá do Prahy svým vlastním vozem, si nutně pomyslí, že v čela města stojí šílenci nebo sabotéři. Nakonec rezignuje a stane se obětí organizované zlodějny taxikářské mafie. Co pak o nás říká doma, si snadno dovodíte sami.

A Pražan – ten své volené zástupce nezajímá už vůbec. Vedle uvedené katastrofy na silnicích na něj číhají další pastičky, třeba rozorané tramvajové tratě v dopravních uzlech, pokud možno skoro ve všech naráz. Což je strav dnešních dnů. Proč, řeknete si? Protože budou přece volby a konšelé potřebují rozdat veřejné zakázky, protože mnozí tuší, že za pár týdnů nebudou už k tomu mít příležitost. Na jejich místa totiž zasedne rozum a zodpovědnost jménem politické hnutí PRO PRAHU.

Ing. Jan Skalický, předseda dopravní komise politického hnutí PRO PRAHU,
kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama