Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2014 17:13:49

Kolik lidí půjde na dlažbu ?

Kolik lidí půjde na dlažbu ?

Protiruské sankce, které Česká republika podpořila, a se kterými jsem v žádném případě nikdy nesouhlasil, tak nejen, že nepřinesou absolutně žádný efekt, ale budou mít velké negativní dopady na ekonomiku evropské osmadvacítky.

Když jsem v průběhu kampaně do Evropského parlamentu všude zmiňoval, že je nutné snižovat míru nezaměstnanosti, tak lidé říkali, že to jsou pouze populistické fráze. Prokazatelně se opak stává pravdou a míra nezaměstnanosti skutečně ještě stoupne díky naší zahraniční politice. Unie přijde jen letos asi o 1,1 bilionu korun, což činí 0,3 % HDP. Příští rok by se ztráty mohly vyšplhat až k 1,5 bilionu korun což je 0,4 % HDP. 

Třeba Itálie není s Ruskem v nepřátelském vztahu, ale hrozí jí kvůli sankcím upadnutí do další recese. Naše firmy, které mají co dočinění s vojenským průmyslem, dostanou pořádnou ránu jako první, pro příklad Aero Vodochody. Největší problémy však bude mít společnost LOM Praha, která opravuje ruské vrtulníky Mi všude ve světě a v podstatě z toho žije. 
Další nepříjemnost nastane u strojírenských výrobků. V případě, že na ně bude uvalena sankce, tak si Rusko najde v Asii snadno nového dodavatele a ty čeští budou v budoucnu penetrovat na ruský trh už jen velmi těžko. Řádově u nás budou tisíce pracovních míst ohroženy a lidé budou propuštěni.

Ing. Pavel Janeček, kandidát do Zastupitelstva města Náchoda

http://www.janecekpavel.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama