Tomaš Gallik

Zastupitel města Karviná
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2014 18:31:39

Dobrá politika - poctivá práce horníka

Dobrá politika  - poctivá práce horníka

článek v krátkosti představuje mě, jako kandidáta a mé volební priority

 Vážení,


blíží se volby do Senátu a mám zájem se ucházet o Vaše hlasy. Dovolte mi, abych Vám tímto představil sebe, svoji práci v komunální politice a svoje volební priority.

Jmenuji se Tomaš Gallik, je mi 52 let a již 35 let pracuji na šachtě v Karviné jako horník. Jsem stejně prostý člověk jako vy. Pocházím z malé slovenské vsi, kde jsem vyrůstal se svými 11 sourozenci. To mě naučilo pomáhat ostatním. Prostředí, ve kterém jsem vyrůstal, nasměrovalo můj zájem o lidovou regionální kulturu a národnostní menšiny.

Můžeme mít názory na Senát Parlamentu České republiky různé, ale je potřeba vzít v úvahu, že senát je součástí ústavního pořádku.

Proč kandiduji do Senátu?

Ve své činnosti v senátu se mohu a chci opřít o mnoholeté zkušenosti z komunální politiky v zastupitelstvu města Karviné, v komisích Zastupitelstva Moravskoslezského kraje a výboru Úřadu vlády. Všechny své znalosti, které jsem nabyl, chci využít k rozvoji našeho osobitého regionu zaměřeného na průmysl a hornictví.

Chci pracovat v oblasti reformy hornických důchodů a důchodů všeobecně, podpoře růstu zaměstnanosti v regionu, zasazovat se o cílené sociální služby, které pomohou v boji proti chudobě. Mým cílem je, aby se občanům žilo dobře, aby měli své jistoty a nemuseli se každý den bát o svou budoucnost. Když lidé tvrdě pracují, měli by mít jistotu slušné životní úrovně.

Myslím si, že v současné době se zastupitelské sbory neobejdou bez lidí praxe přímo spjatých s problémy obyčejného života. Ti s akademickými tituly už prokázali, že nic nedokáží.

Občané tohoto regionu si zaslouží mít v Senátu poctivého dělníka, který 35 let těžce pracuje a neztratí ani po zvolení spojení s reálným životem v tomto kraji. Jsem připraven pracovat v Senátu na plný úvazek a věnovat této práci celý svůj čas.

Nemám v úmyslu sedět pracovně na více židlích a dělat vše na polovinu, třetinu a nebo ještě méně.

Děkuji za každý Váš hlas.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama