ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2014 11:31:15

Senioři z Prahy 5 zaplnili Paspův sál do posledního místa

Senioři z Prahy 5 zaplnili Paspův sál do posledního místa

Ve středu 3. září přišlo téměř 300 seniorů z Prahy 5 na pozvání městské části oslavit Podzimní den seniorů a poslechnout písně interpretů pěveckého dua Eva a Vašek, Josefa Zímy a Yvetty Simonové.

Tradiční akce pod záštitou 1. zástupce starosty Prahy 5 JUDr. Petra Lachnita (ANO) tak opět zaplnila Paspův sál pivovaru Staropramen do posledního místa.

"Obliba akce je obrovská. Naši senioři strávili milé kulturní odpoledne a kromě poslechu hudby se dozvěděli také o nejnovějších aktivitách, které městská část pro ně pořádá. Příkladem je fungování klubu U Královské louky, Komunitního centra Prádelna nebo Centra sociální a ošetřovatelské pomoci," vyzdvihl přínosy akce 1. zástupce starosty JUDr. Petr Lachnit, který si v úvodu vystoupení spolu s populární dvojicí Eva a Vašek zazpíval jejich skladbu Bílá orchidej.

Více o aktivitách pro seniory naleznete např. na webu CSOP: http://www.csop5.cz/

 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama