Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2014 12:42:06

Volby do místního zastupitelstva města Tábora 2014

Volby do místního zastupitelstva města Tábora 2014

Tento volební program KDU-ČSL se vztahuje pouze na oblasti kultury a turistiky, kde bych chtěl přispět svými zkušenostmi a znalostmi jak z domova, tak ze zahraničí. Kancelář OV a MO KDU-ČSL Tábor je součástí zámku Tábor-Měšice (viz obrázek).

VOLEBNÍ PROGRAM

Dr.Dr.  Jan BERWID-BUQUOY

(KDU-ČSL)

Volební program pro odbor kultury a turistiky  – město Tábor

   Turistika a kultura jsou základními kameny zviditelnění tak jako transparence regionálních oblastí, proto je nutné, aby jim byla věnována maximální péče a pozornost i z hlediska přísunu finančních devizových prostředků a tím zajišťování a rozšiřování pracovních míst.

Zintenzivnit kontakty k partnerským městům v zahraničí a vytvářet nové.

   Např. Tábor nemá žádná partnerská města v Anglii, ve Skotsku, ve Švýcarsku, v Irsku, oblastech bývalé NDR a ve Skandinávii….

Systematické překonávání tendencí „jednodenního turismu“

   Tzv. „jednodenní turismus“ je zásadně ztrátový.  Lze ho překonat pouze přitažlivostí zajímavých a vícedenních kulturních programů. Transparentním příkladem jsou Stratford upon Avon (Anglie) a Edinburgh (Skotsko), kde slavnosti trvají minimálně týden.

 Řešením jsou mezinárodní kulturní festivaly

   Jediným „mezinárodním kulturním festivalem“ v Táboře jsou pouze „Táborská setkání“ trvající kratičké dva dny. Takováto okolnost nemůže vytvořit žádný kulturně-finanční systém.

Proto vás žádám o váš hlas – pro KDU-ČSL

Dr. Dr. Jan BERWID-BUQUOY

(místopředseda OV a místní organizace KDU-ČSL)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama