Bc. Petr Křemen

Váš kandidát za TOP 09 do zastupitelstva města Kolína :-)
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2014 12:59:55

Islám nerovná se terorismus, muslim nerovná se terorista

Islám nerovná se terorismus, muslim nerovná se terorista

Dnes jsem si na serveru ct24.cz přečetl článek o tom, jak ministr školství za ČSSD odebral záštitu projektu Filozofické fakulty UK "Muslimové očima českých školáků". Projekt se připravoval dva roky a měl za cíl přiblížit islám české společnosti.

Tohle je typický příklad toho, jak populistický ministr Chládek za ČSSD jen prohlubuje napětí ve společnosti a nenávist k odlišným skupinám. Mohl by se vzít za ruku s Tomiem. Islám nerovná se terorismus. Muslimové nerovná se teroristi. Tyhle předsudky je potřeba lidem vyvrátit. Drtivá většina muslimů neschvaluje Islámský stát ani jiné teroristické organizace. Žijeme tu naštěstí už 25 let ve svobodné zemi a jedním ze zákládů svobody je i svoboda vyznání. Proč by mi mělo vadit potkávat na ulici muslimy? Proč by mi mělo vadit, že muslimky oblékají burky? Proč by mi měla vadit výstavba mešity třeba i u nás v Kolíně? Výstavba křesťanského kostela by mi taky nevadila a Bartoloměje by nám kvůli tomu přece nikdo neboural. Vše je jen o toleranci a pokud nikdo neomezuje moje práva a svobody, ať je to muslim, křesťan nebo třeba buddhista, pak s ním nemám nejmenší problém. Neomezujme proto svobodu druhých. Opravdu nechápu iniciativy typu Islám v ČR nechceme apod. To jsou skutečná nebezpečí, která nám hrozí. Podobné spolky a individua, která jen rozdmýchávají nenávist mezi lidmi. Jako by ji už tak bylo málo... 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama