ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2014 10:14:24

V Pohádkovém lese čekají na děti princezny a princové - registrace spuštěna!

V Pohádkovém lese čekají na děti princezny a princové - registrace spuštěna!

Chtěli byste potkat opravdu hodně princů a princezen? To si určitě nenechte se svými dětmi ujít další ročník pohádkového lesa s názvem Princové a princezny, který proběhne v sobotu 27. září v zahradě Kinských. Registrace účastníků byla spuštěna!

V parku u Musaionu na vás budou čekat Růženka s dorty, Bajaja s drakem, Zubejda s velbloudy, král Miroslav, princezna Mulan, Třetí princ s hady i Popelka.

Již pátý pohádkový les připravila městská část Praha 5 pod záštitou JUDr. Petra Lachnita (ANO), 1. zástupce starosty MČ Praha 5, a společnost Velká dobrodružství ve spolupráci s Národopisným muzeem.

Kilometrovou trasu mohou děti projít kdykoliv od 10 do 17 hodin. Na startu obdrží průvodní dopis s popisem trasy a s namalovanými pohádkovými postavami, které na ně budou čekat. U každé pak dostanou zapeklitý úkol, za jehož splnění získají do dopisu razítko. Pokud splní všechny úkoly, čeká je v cíli u Sněhurky a trpaslíků královský poklad.

Trasa výletu začíná tak jako loni  přímo u Musaionu. Pokud chcete být přednostně posláni na cestu v čase, který vám vyhovuje, zaregistrujte se před akcí  na www.velkadobrodruzstvi.cz do formuláře v rubrice Pohádkový les. Přijít můžete ovšem i bez registrace. Vstupné je zdarma.

Stále jste se ještě nerozhodli, jestli akci navštívit? Podívejte se na reportáž z minulého ročníku v podání TVP5: http://www.p5tv.cz/archiv/volny-cas/vecernickovsky-pohadkovy-les/

Pohádkový les v zahradě Kinských se bude hemžit postavami z dětských knížek. Foto: Veldo

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama