ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2014 15:13:15

Regionální rada Střední Čechy vyhlásila 2 nové výzvy celkem za 85 milionů

Regionální rada Střední Čechy vyhlásila 2 nové výzvy celkem za 85 milionů

Výbor regionální rady Střední Čechy v čele s Milošem Peterou, hejtmanem Středočeského kraje, schválil na svém dnešním jednání vyhlášení 2 nových kolových výzev.

„V oblasti podpory Rozvoj měst byla vyhlášena výzva na oblast zdravotnictví s alokovanou částkou 70 milionů Kč. V této výzvě budou moci být podpořeny projekty nemocnic v Příbrami, Kolíně Kladně, Mladé Boleslavi nebo Benešově. Tuto výzvu můžeme zrealizovat díky možnosti převedení prostředků z oblasti podpory Veřejná infrastruktura a služby cestovního ruchu do oblasti podpory Rozvoj měst. Druhá výzva, která byla schválena, patří do oblasti podpory Veřejná infrastruktura a služby cestovního ruchu s celkovou alokací 15 milionů Kč,“ uvedl hejtman Miloš Petera.

Obě výzvy jsou určené pro Středočeský kraj a organizace zřizované nebo zakládané Středočeským krajem a příjemci do nich mohou přihlašovat projekty v termínu od 22. 9. – 29. 10. 2014.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama