Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2014 20:40:03

Pro mě hrdost, že jsem Čechem, pro Pavla odměna za tvrdou práci.

Pro mě hrdost, že jsem Čechem, pro Pavla odměna za tvrdou práci.

Dnes jsem se po obědě dozvěděl pro mě neskutečnou zprávu, že se má stát Pavel Nedvěd prezidentem fotbalového klubu Juventus Turín.

Hned co jsem tu zprávu z rádia uslyšel, poskočilo mi mé fotbalové srdéčko radostí a hrdostí a i když to potom Pavel označil za spekulace, už jenom úvaha o tom, že se o něm uvažuje jako o budoucím nejvyšším funkcionáři tak věhlasného klubu je pro něj odměna za jeho tvrdou práci a věrnost.

Tuto senzační zprávu sdělil médiím na Apeninském poloostrově někdejší dlouholetý první muž Staré dámy Luciano Moggi, s tím, že dosavadní šéf Agnelli údajně odchází řídit automobilku Ferrari. Moggi doslova prohlásil: „Ferrari bude dýchat čerstvý vzduch a Juventusu zůstane čisté srdce. Nedvěd měl vždycky velkou touhu po vítězství i schopnosti toho dosáhnout.“

O Pavlovi, který se stal v roce 2003 nejlepším fotbalistou Evropy, se ví, že nevynechal jediný trénink a již od útlého mládí si vždy ještě další tréninkové dávky sám přidával, jelikož věděl, že jedině tak může v budoucnu něčeho pořádného dosáhnout. Byl vítězným tipem a za jeho dob hrála naše fotbalová reprezentace, které kapitánoval nejlepší fotbal od rozdělení republiky.

Osobně jsem rád, že takovéto lidi naše republika produkuje a jsem hrdý na to, když se podobné informace, které dělají naší zemi ve světě obrovskou reklamu, dozvídám. Tak, jak jsem hrdý na Pavla, bych chtěl být jednou hrdý i na naše politické reprezentanty, ale copak mohu? Nemohu, pokaždé když vidím, jak se naši zákonodárci na půdě Poslanecké sněmovny dohadují o zbytečnostech a pouze politikaří, je mi z toho zle. Dnes se třeba sněmovna nedokázala dohodnout na tom, zda se má bývalý ministr financí omluvit bývalému členu Veřejné bezpečnosti za to, že ho nazval komunistickým fízlem. Dokonce se o tom hlasovalo, ale ke zdárnému konci to stejně nevedlo. Prostě kocourkov po česku.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama