Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2014 12:05:47

Srdce bije nalevo, slepé střevo je napravo

Srdce bije nalevo, slepé střevo je napravo

Dovolte mi, abych Vás pozval k volbám do Zastupitelstva města Náchoda, kde se ucházím o vaši přízeň v komunálních volbách ve dnech 10. a 11. října 2014.

Tyto volby jsou pro nás nejdůležitější ze všech, neboť se nás přímo či nepřímo dotýkají jako občanů tohoto malebného východočeského města. Nyní je čas vše zhodnotit a prosadit zájmy občanů.
Já jsem osobně přijal kandidaturu zejména z toho důvodu, že chci podat pomocnou ruku při rozvoji města a uplatnit své zkušenosti a znalosti při řešení problémů. Chtěl bych se zasadit o maximální transparentnost a vymetení korupce z našeho krásného města, a to považuji za svůj hlavní cíl. Za další podstatné priority považuji řešení špatné dopravní situace v Náchodě, která tíží tisíce lidí. Snažit se zabránit výstavbě nového nákupního centra ve středu města, kde se dále přiživí agentury práce, zvýší se dopravní zátěž, a tak padnou vysoké sumy na opravy silnic. Omezení všudypřítomných heren a tím pádem zvýšení bezpečnosti Náchoda. Dořešení vážných problémů s nemocnicí, zlepšení životního prostředí a v neposlední řadě zpřístupnění radnice obyvatelům Náchoda. Je třeba si uvědomit, že tento úřad je řízen velmi nepružně a stereotypně. Následně je nutné zapojit občany do tvorby městského rozpočtu. 
Společně nás čeká opravdu spousta práce, aby naše město bylo ještě krásnější!

Ing. Pavel Janeček, kandidát do Zastupitelstva města Náchoda

www.janecekpavel.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama