JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2014 10:54:12

Pohádkový les v Zahradě Kinských rozzářil oči malých návštěvníků

Pohádkový les v Zahradě Kinských rozzářil oči malých návštěvníků

Zahrada Kinských na Praze 5 se v sobotu 27.9. proměnila v les splněných dětských přání. Na již v pořadí 5. akci pro děti Pohádkový les dorazilo 15 100 návštěvníků.

“Společně s dětmi jsme prožili v sobotu krásný den plný pohádek. Jsem velice ráda, že se na Praze 5 daří dělat akce pro rodiny s dětmi, které se těší tak velké oblibě. Je příjemné se v dnešní uspěchané době na chvíli zastavit a prožít den s rodinami a dětmi v takové atmosféře, které ještě nahrávalo prosluněné počasí,” vrátila se myšlenkami do sobotního dne Naďa Kratochvílová, místostarostka Prahy 5 z hnutí RESTART 2014.

Pohádkový les v Zahradě Kinských v Praze 5 navštívilo 15100 návštěvníků! Z pohádkových postav si šlo vybrat mezi Růženkou s dorty, Bajajou s drakem, Zubejdou s velbloudy, Králem Miroslavem, princeznou Mulan, Třetím princem s hady i Popelkou. Děti čekala mimo jiné kilometrová trasa, kde bylo třeba plnit zapeklité úkoly, což se dětem výborně dařilo.


“Poděkování zaslouží všichni, kteří se na výjimečné akci podíleli. Byl to velice pěkný den, čehož důkazem byla spokojenost nejmladších účastníků, princů, princezen a jiných pohádkových postav,” řekla Naďa Kratochvílová z hnutí RESTART 2014.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama