Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2014 12:08:12

Jsme tým

Jsme tým

Už za pár dní se, vážení občané-voliči, budete rozhodovat, komu dát svůj hlas v komunálních volbách v Praze 5. Jsem stoprocentně přesvědčen, že se budete rozhodovat pečlivě a zodpovědně.

Znáte výsledky práce současného vedení radnice a máte nabídku, co by se dalo udělat v dalším volebním období. Naše nabídka, náš program, jednak reaguje na nečinnost současného vedení Prahy 5 a jednak je ambiciózním slibem našeho týmu na kandidátce politického hnutí PRO PRAHU v Praze 5. Neslibujeme nic, co bychom nebyli schopni splnit. Chceme opravdu pracovat, ne jen usednout spokojeně do zastupitelských křesel a točit palci na břiše. Naše volební kampaň vrcholí jak v přímých kontaktech s občany v ulicích a na náměstích Prahy 5, tak sděleními na různých poutačích, články v Parlamentních listech či vydáváním našeho Zpravodaje. Právě v diskuzích s vámi jsme zjišťovali všechny problémy v jednotlivých částech Prahy 5. V těchto dnech se tiskne 4. číslo našeho Zpravodaje Pro Prahu 5, které dostanete v příštím týdnu do vašich poštovních schránek. Najdete v něm mimo jiné celou naší kandidátku, všech 45 jmen lidí, kteří se odhodlali jít do toho. Kteří se zvedli od televize v domácím pohodlí a řekli si, že nadávat nestačí, je třeba něco udělat. Lidé, kterých si za to nesmírně vážím. Máme na kandidátce 10 žen, jsou zastoupeni občané ve věku 19-61 let nejrůznějších profesí. Máme na kandidátce významné lékaře a pedagogy, advokáta, umělce, živnostníky nejrůznějších oborů, experty v mnoha oborech. Ve Zpravodaji se představí i moji podporovatelé, kteří jsou významnými veličinami ve svých profesích. Neslibujeme Vám vzdušné zámky, náš program jsme odhodláni jako tým splnit, to Vám slibuji. Bez Vašeho hlasu by to ale nešlo. A tak si Vás dovoluji požádat o jeden křížek pro celý náš tým na hlasovacím lístku. Jsme tým, sám nejsem nic!

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama