ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2014 17:49:15

Zahradnická akademie Mělník otevírá novou chemickou laboratoř

Zahradnická akademie Mělník otevírá novou chemickou laboratoř

V pátek 3. října 2014 se uskutečnilo slavnostní otevření nově vybavené chemické laboratoře v České zahradnické akademii Mělník.

Jde o projekt Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem „Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem". Akce se zúčastnil náměstek středočeského hejtmana pro oblast školství, mládeže a sportu Milan Němec a zástupci týmu projektu.

Cílem je zkvalitnění výuky odborných předmětů - vinařství a zpracování zemědělských produktů, chemie, ekologie a životního prostředí. Do projektu spadá také vybavení odborných učeben zařízením, které bude využíváno při výuce zpracování vína a včelích produktů.

Chemická laboratoř bude využívána nejen pro výuku studentů, ale i pro volnočasové aktivity žáků základních škol. V rámci svých zájmových kroužků mají možnost nahlédnout do náplně studia na odborné škole, poznat technické a organizační zázemí zahradnické akademie.

„Spolupráce středních a základních škol má významnou úlohu při rozhodování dětí o své budoucí kariéře. V rámci projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem jsou podmínky pro tuto provázanost mezi školami zajišťovány tak, aby mohly být naplněny základní cíle vzdělávání,“ řekl statutární náměstek hejtmana Milan Němec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama