ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2014 17:57:33

V Kutné Hoře diskutovali zástupci krajů o ekologické výchově

V Kutné Hoře diskutovali zástupci krajů o ekologické výchově

V Galerii Středočeského kraje (GASK) v Kutné Hoře se již potřetí uskutečnila debata o výchově k ekologii.

Setkání na téma „Profesionalizace práce koordinátora environmentální výchovy“ pořádal Středočeský kraj ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a bylo zaměřeno na prezentaci přírodního a kulturního dědictví kraje.

 Účastníky setkání přivítal v jednom z nejkrásnějších měst Středočeského kraje náměstek hejtmana pro životní prostředí a zemědělství Marek Semerád. „Projekty, které se týkají ekologické výchovy, se snažíme co nejvíce podporovat,“ řekl na setkání náměstek Semerád.

 Zástupci jednotlivých krajů diskutovali o problematice podpory vzdělávání koordinátorů ekologické výchovy s tím, že je třeba vzdělávat nejen začínající koordinátory, ale i zkušené absolventy specializačního studia. Setkání se zúčastnila i ředitelka GASK Jana Šorfová, vedoucí tajemník České komise pro UNESCO Karel Komárek a nestorka ekologické výchovy v České republice Danuše Kvasničková.

Cílem pravidelných setkání v jednotlivých krajích je přinášet aktuální informace o naplňování Strategie udržitelného rozvoje České republiky. V roce 2015 se organizace setkání ujme Moravskoslezský kraj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama