JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2014 11:17:30

RESTART 2014: Nová sportoviště pro děti na Barrandově

RESTART 2014: Nová sportoviště pro děti na Barrandově

Členka hnutí RESTART 2014 JUDr. Naďa Kratochvílová slavnostně otevřela ve středu 17. září nově vybudované multifunkční sportoviště na Barrandově.

Jde již o druhý obdobný areál v lokalitě, co se v poslední době podařilo dokončit. Křest veřejnosti zdarma přístupného hřiště proběhl v podobě fotbalového miniturnaje žáků ze ZŠ V Remízku.

Jde již o druhé sportoviště poblíž Lohniského ulice, které se podařilo radnici zrekonstruovat. Stavba nicméně nebyla jednoduchá. "Vzpomeňme na původní stav. Rozbitý povrch, téměř nečitelné značení. Na místě nového hřiště bylo zapotřebí odstranit původní asfaltový povrch včetně několika vrstev starého podkladu. Museli jsme zbourat původní obrubníky, sloupky a drenážní systém," vysvětlila místostarostka Prahy 5 JUDr. Naděžda Kratochvílová (RESTART 2014).

Nová plocha pokrytá kobercem měří 27,5 na 18 metrů. Hřiště je nalajnované pro volejbal, házenou, basketbal a badminton a řídí se sportovními pravidly pro jednotlivé sporty. Využívat jej lze ale i na mnoho dalších aktivit. Nové je i kompletní hrazení a mobiliář. Rekonstrukce vyšla na 2,5 milionu Kč. Povrch i podloží jsou vybudovány tak, aby dobře odváděly vodu. Hrát je tedy možné za každého počasí. Hřiště je otevřené veřejnosti zdarma každý den.

„Hnutí RESTART 2014 podobné projekty bude podporovat i nadále. Sport je podle nás nejúčinnější prevencí před drogovou kriminalitou mládeže, chceme nabídnout dětem z Barrandova zajímavé možnosti trávení volného času. Do budoucna plánujeme žádat o dotace na stavbu i dalších sportovních zařízení. Věřím, že díky našim zkušenostem s administrativou žádostí budeme úspěšní minimálně jako dosud,“ dodala JUDr. Naďa Kratochvílová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama