Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2014 11:13:22

Komunální volby 2014

Komunální volby 2014

Kandidátkou ČSSD č. 13 do zastupitelstva města Turnova je Kristýna Světlíková, studentka Obchodní akademie, spoluzakladatelka Mladých sociálních demokratů Libereckého kraje.

Komunální volby se uskuteční již tento pátek a sobotu, tedy 10. a 11. října 2014. Sociální demokracie nechce v Turnově už další zdražování vodného a stočného. Já kandiduji ze 13. místa za ČSSD. Studuji Obchodní akademii, jsem spoluzakladatelka Mladých sociálních demokratů Libereckého kraje. V Turnově jsem se narodila, žiji tu již 19 let a nechci se dívat na to, jak se za použití demagogie zachází s mým rodným městem. Chci změnu a jsem přesvědčena o tom, že sociální demokracie je připravena změnit Turnov k lepšímu.

ČSSD si vylosovala číslo 2. Nekroužkujte, ale křížkujte. Pokud vybraného kandidáta či celou politickou stranu nebo hnutí pouze zakroužkujete, tak Váš hlas nebude platný. Takže, KŘÍŽKUJTE!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama