Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2014 18:23:52

Zdroj peněz ?

Zdroj peněz ?

Do Evropské unie „sypeme“ každoročně zhruba 40 mld. korun, což je bezpochyby vysoká suma pro každého z nás.

Z tohoto důvodu je naprosto nezbytné efektivně využít všech finančních prostředků, které nám unie nabízí. Optimální možností pro Náchodsko je podle mého soudu Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika. Plánovaný rozpočet činí přes 226 mil. eur. Zahrnuje pět krajů a tři vojvodství, samozřejmě i náš Královéhradecký kraj. Veškerá příprava spadá pod Ministerstvo pro místní rozvoj ČR a Ministerstvo infrastruktury a rozvoje Polska.  


Výše uvedený program se zásadně dotkne následujících tematických celků, a to jmenovitě: Bezpečnost. Využití možností česko-polského příhraničí, zejména pokud se jedná o oblast našeho přírodního a kulturního dědictví. Dále dopravní dostupnost regionu. Kromě toho vzdělávání a spolupráce vládních i nevládních zařízení. Většina peněz bude alokována na činnosti související s přírodním a kulturním dědictvím česko-polského příhraničí. Zejména rozvojem silniční infrastruktury, která je pro Náchod naprosto stěžejní. 

Všechna výše uvedená témata zahrnutá v tomto operačním programu jsou více než aktuální a bezpochyby notně přispějí k tomu, aby se Náchod dále rozvíjel dle našich představ jako obyvatel města. Nenechme finanční prostředky od unie ležet ladem!

Ing. Pavel Janeček, kandidát do Zastupitelstva města Náchoda

www.janecekpavel.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama