JUDr. PhDr. Petr Maule, MBA

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2014 13:32:42

Poděkování voličům

Poděkování voličům

Tímto článkem chci poděkovat všem voličům, kteří přišli ke komunálním volbám a dali hlas Plzni pro sport.

Děkuji, děkuji, děkuji..., každému člověku, který dal hlas politickému hnutí Plzeň pro sport jako celku nebo dal preferenční hlas mně, patří tato slova. Slova díků patří každému člověku - voliči, který nám potažmo mně dal hlas, ať už na Městském obvodu Plzeň 4 nebo ve volbám do "velkého" zastupitelstva města Plzně.

Počet hlasů, kdy v absolutním počtu jsem obdržel ve volbách do zastupitelstva městského obvodu Plzeň 4 celkem 177 beru jako obrovský závazek vůči těm lidem, kteří mi tento hlas dali. Zároveň tímto cítím podporu myšlenky sportu v Plzni a záchranu sportovního areálu Rapid, který je právě na Doubravce. Poděkování těmto lidem, kteří mi dali hlas budu vyjadřovat po celé volební období, kdy se budu snažit prosazovat myšlenky a plány, které jsme jako politické hnutí Plzeň pro sport měli v programu.

Kromě hlasů na čtvrtém plzeňském obvodě jsem obdržel také 691 hlasů do zastupitelstva statutárního města Plzně a to také beru jako projev důvěry voličů, neboť mi až překvapilo, kolik lidí vyjádřilo podporu mé osobě z jiných obvodů než ze "Čtyřky". Beru to jako vzkaz od voličů, že se mám věnovat více tématům města a zkusit nabízet řešení pro celé město a všech 10 obvodů města Plzně. Budu se snažit v následujícím období toto napravit a navrhovat zastupitelům města Plzně řešení pro zlepšení života v našem městě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama