Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2014 12:16:32

Děkujeme za podporu

Děkujeme za podporu

Děkuji Vám všem za podporu ve volbách. Po pouhém roce existence hnutí jsme postavili po celé republice 101 kandidátek a získali jsme kolem 70 zastupitelů.

Mohlo to být lepší, to samozřejmě, ale je to dobrý začátek. Jsme opoziční strana, která dostává v médiích minimální prostor, a máme také nejmenší rozpočet ze všech parlamentních stran, což se ve volbách projevilo. Přitom i neziskové organizace a občanská sdružení vyhodnotila, že jako jedni z mála poctivě plníme program, který jsme voličům slíbili. Jsem rád, že myšlenka přímé demokracie, tzn. přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a možnosti většího přímého ovlivňování politiky občany, žije dál. Slibuji, že budeme i nadále bojovat za to, aby se naše republika přiblížila těm nejvyspělejším zemím světa, které právě na systému přímé demokracie funguji. Naši zastupitelé budou spolu s našimi příznivci kvalitním základem pro budování regionálních organizací po celé České republice. Těším se na spolupráci!

Hnutí Úsvit:
Ú ÚCTA
S SLUŠNOST
V VSTŘÍCNOST
I INFORMOVANOST
T TRANSPARENTNOST

Tomio Okamura – předseda hnutí Úsvit

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama