ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2014 15:26:46

Zdeněk Syblík rezignoval na funkci náměstka hejtmana

Zdeněk Syblík rezignoval na funkci náměstka hejtmana

Náměstek hejtmana Středočeského kraje Zdeněk Syblík rezignuje ke dni 31. října 2014 na funkci náměstka hejtmana pro oblast sociálních věcí.

Své rozhodnutí oznámil hejtmanovi kraje Miloši Peterovi písemným prohlášením. „Rezignaci podávám z důvodu získání mandátu poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky,“ uvádí v prohlášení Zdeněk Syblík. Svým rozhodnutím přestává být rovněž členem jedenáctičlenné Rady kraje, krajským zastupitelem zůstává.

„Myslím, že se nám s pracovníky Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Středočeského kraje podařilo za mého působení v krajské radě udělat mnoho dobrého. Například navýšení příspěvku pro příspěvkové organizace v oblasti sociálních služeb, zahájení přestavby internátu v Rakovníku na domov pro seniory a odstartování prací na dokončení Domova seniorů v Uhlířských Janovicích,“ řekl ke svému působení ve funkci náměstka Zdeněk Syblík.

„Zdeněk Syblík byl dobrým partnerem v prosazování našich záměrů. Jsem přesvědčen o tom, že je i mým kvalitním nástupcem v Poslanecké sněmovně a jsem rád, že bude i dál společně s námi prosazovat zájmy Středočeského kraje v zastupitelstvu,“ řekl hejtman Miloš Petera.

O nástupci Zdeňka Syblíka a tedy obsazení funkce náměstka hejtmana bude rozhodnuto na jednání Zastupitelstva Středočeského kraje 8. prosince 2014. Do této doby přebírá řízení Odboru sociálních věcí hejtman Miloš Petera.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama