Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2014 17:31:11

Stát není schopen zajistit ani základní plnění při zadávání zakázek

Stát není schopen zajistit ani základní plnění při zadávání zakázek

Reakce poslankyně Olgy Havlové k novým arbitrážím na D47

Z tisku: "Smírné řešení pro opravu dálničních nájezdů v Ostravě selhalo. Společnost Eurovia na odstranění vad na vlastní náklady nepřistoupí a o opravě poruch na mostech bude muset rozhodnout arbitrážní soud."

Každý z nás měl tu čest projet se po české popraskané dálnici postavené na odpadcích a rozpadající se mnohdy ještě před dostavením. Přitom jsou naše dálnice jedny z nejdražších v Evropě. Stát v současné době není schopen zajistit ani základní plnění při zadávání zakázek a nápravě nedodělků. Spory s odpovědnými firmami jako je třeba Eurovia nedokáží vyřešit ani arbitrážní soudy natož pak ministerstvo dopravy. Budu iniciovat pracovní skupinu v rámci vyšetřovací komise, která se bude touto situací zabývat a navrhne novelizaci příslušných zákonů a konkrétní postupy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama