Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2014 13:56:12

Bojujeme ze všech sil za vytváření nových pracovních míst

Bojujeme ze všech sil za vytváření nových pracovních míst

V současné době je totiž v ČR historicky rekordní nezaměstnanost, více než 600 tis. lidí nemá práci, což je 8% ekonomicky činného obyvatelstva.

Právě jsem se vrátil z Japonska, kde jsem spolu s ministrem průmyslu jednal ohledně možností investic japonských firem do České republiky – byl bych rád, kdyby u nás Japonci postavili další výrobní závody a zaměstnali co nejvíce našich občanů za důstojné mzdy. V současnosti u nás působí 232 japonských firem, z toho je 60 výrobních závodů. K největším z nich u nás patří Toyota a Panasonic. Na fotografii jsem s japonským ministrem průmyslu Miyazawou, na další s generálním ředitelem firmy Toshiba, dále na investičním semináři o ČR pro japonské firmy, dále jsme jednali s vedením firem Toyota, Toray, Mitsui, Sumitomo, obchodními komorami, poslancem japonského Parlamentu a mnoha dalšími.

Tomio Okamura

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama