ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2014 17:28:15

Součástí nově upravených sadů ve Stochově je také amfiteátr

Součástí nově upravených sadů ve Stochově je také amfiteátr

Nové stromy, amfiteátr, lavičky a hrací prvky pro děti – tím vším se může pochlubit park ve Smetanových sadech ve Stochově na Kladensku. Město, které je známé jako rodiště svatého Václava, má nový prostor, ve kterém mohou lidé trávit volné chvíle.

„Původní park dosloužil. Díky dotaci od Středočeského kraje jsme mohli prostředí v tomto hojně navštěvovaném prostoru v centru města zrekonstruovat,“ řekla starostka Stochova Miloslava Becherová během slavnostního otevření dokončené akce s názvem "Revitalizace Smetanových sadů Stochov", které se uskutečnilo v pátek 28. listopadu 2014.

Rekonstrukce Smetanových sadů ve Stochově stála 3,4 milionu korun. Středočeský kraj na projekt přispěl jedním milionem z Fondu zemědělství a životního prostředí, zbývající hradilo město Stochov.

Na slavnost, jejíž součástí bylo i rozsvícení vánočního stromu a trh, přijel i náměstek hejtmana Středočeského kraje pro oblast zemědělství a životního prostředí Marek Semerád. „Mám pokaždé velkou radost, když vidím, jak peníze kraje pomáhají zlepšit prostředí, ve kterém žijí naši spoluobčané. Revitalizace sadů ve Stochově se velmi povedla. Zejména se mi líbí účelné zakomponování prostoru pro divadelní představení či menší koncerty do městské zeleně,“ komentoval projekt náměstek Marek Semerád.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama