Mgr. Jiří Mihola, Ph.D.

  • KDU-ČSL
  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2014 16:50:00

Cena mě velmi potěšila

Cena mě velmi potěšila

České rada dětí a mládeže ocenila Miluši Horskou a Jiřího Miholu

Česká rada dětí a mládeže (ČRDM) udělila 5. prosince 2014 své tradiční ocenění za podporu mimoškolní činnosti – Cenu Přístav. Cenou „Přístav“ se rozumí symbolický výraz uznání vysloveného vytipovaným představitelům veřejné správy a samosprávy na místní či regionální úrovni (nebo i zástupcům firem) za jejich přínos k rozvoji mimoškolní výchovy. Odměny v podobě umně zdobené „trosečnické“ láhve a pamětního listu předal oceněným v prostorách Barokního refektáře v historickém jádru Prahy osobně ministr školství Marcel Chládek.

Předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola a místopředsedkyně Senátu Miluše Horská obdrželi cenu za své aktivity směřující k zachování lesních mateřských škol a dalších alternativních předškolních zařízení. Dvojnásobné ocenění zástupců KDU-ČSL je pro nás výzvou i závazkem k další práci. Jiří Mihola k ocenění řekl: „Cena mě velmi potěšila. Vnímám ji nejen jako ocenění mé osoby, ale také kolegů z klubu KDU-ČSL a nejaktivnějších jedinců z dalších klubů, kteří mě v těchto snahách podporují.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama