Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2014 18:27:39

Ministr Zaorálek naprosto podlehl politice USA a EU

 Ministr Zaorálek naprosto podlehl politice USA a EU

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek nedávno v České televizi hájil sankce, uvalené proti Ruské federaci. Podle tohoto ministra prý „Rusko rozbilo mezinárodní řád a pravidla, která jsou pro nás všechny, tedy i pro Českou republiku, mimořádně důležitá."

Pan Zaorálek s největší pravděpodobností přišel o poslední zbytek rozumu. On si neuvědomuje, že na Ukrajině se rozmáhá silné neofašistické a neonacistické a nacionalistické hnutí, které ve své zvrácené ideologii vraždilo a vraždí obyvatelstvo východní Ukrajiny, za otevřené podpory USA a EU?

Pan Zaorálek zapomněl na to, že Victora Nuland, šéfka diplomatického odboru USA pro Ukrajinu, která se proslavila větou „Fuck the EU„ přiznala, že USA investovaly do „demokratizace“ Ukrajiny 5 miliard dolarů. Ten, kdo rozbíjí mezinárodní řád není Ruská federace, ale USA, Evropská unie a Ukrajina. Výše jmenované státy a instituce už dávno tento mezinárodní řád rozbily a zavedly novou studenou válku proti Ruské federaci, které nezbývá nic jiného, než se bránit.

A pokud dnes čeští politici hájí sankce uvalené vůči Ruské federaci a neustále bagatelizují následky těchto sankcí na Českou republiku a její ekonomiku, měli by vědět, že například český vývoz do Ruska meziročně propadl o 18,5 % a dovozy z Ruska se v říjnu propadly dokonce o 21,6 %.

Dopady sankcí na Českou republiku nelze bagatelizovat. Skutečnost nelze přehlížet. Pokud sankce ještě potrvají, tak se české ztráty mohou vyšplhat do ještě větších čísel.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama