Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2014 10:32:40

Exprimátor Hudeček nás dostal do problémů

Exprimátor Hudeček nás dostal do problémů

Prohlášení primátorky hl. m. Prahy Adriany Krnáčové k Pražským stavebním předpisům.

„Po mém dnešním ( středečním)jednání s ministryní pro místní rozvoj Karlou Šlechtovou nás čeká nelehký úkol. Máme přibližně půl roku na to, aby se zpracovala novela Pražských stavebních předpisů (PSP). Paní ministryně mne informovala, že hodlá pozastavit platnost současných Pražských stavebních předpisů. Praha se bude do přijetí nových předpisů řídit obecnými předpisy.

Do této situace nás dostalo svou nečinností bývalé politické vedení radnice řízené panem Hudečkem. Bývalá rada měla dostatek času vyřešit připomínky Ministerstva místního rozvoje, ale z pro mne zcela nepochopitelných důvodů tak neučinila. Pokud městu vznikne škoda, budeme určitě hledat viníky a žádat náhradu u těch, kteří škodu způsobili.“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama