ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2015 10:57:37

V uplynulém roce vysadil třetí plzeňský obvod rekordní množství stromů

V uplynulém roce vysadil třetí plzeňský obvod rekordní množství stromů

Na Městském obvodě Plzeň 3 se stalo již dobrým zvykem, že jsou stromy každoročně vysazovány na různá vhodná místa.

Z větší části se jedná o dosadby stávajících alejí, kde strom z nějakého důvodu chyběl. Tímto způsobem byla například doplněna alej na Klatovské třídě nebo Čermákově ulici.

„V uplynulém roce bylo na území našeho obvodu vysázeno rekordních 165 ks nových stromů“, informuje místostarosta MO Plzeň 3 David Procházka.

Na mnoha dalších místech pak obvod nechal vysázet stromy na přání občanů, a to například v Předních Skvrňanech či na Borech v Mandlově, Skupově, Schwarzově či Bolzanově ulici.

Vždy, když mám možnost, vyzývám spoluobčany ke komunikaci s vedením obvodu, aby nám sdělili své poznatky či přání z místa svého bydliště., doplnil starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Občané třetího plzeňského obvodu tak stále mohou posílat své návrhy na výsadbu stromů, a pokud je místo vhodné, nic nebrání k realizaci nové výsadby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama