doc. Ing. Jiří Oliva, Ph.D.

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2015 10:49:00

Protizemanovská demonstrace? Ale kdepak!

Protizemanovská demonstrace? Ale kdepak!

Miloš nás místo novoročního projevu obdařil postsilvestrovským vtipem.

Demonstrace s červenými kartami přece vůbec nebyla proti němu, ale proti Opencard. V kauze Opencard se přece kradlo a on nekrade, takže to přece nemohlo být jinak.

Že projekt Opencard by zlodějinou, o tom nemusíme pochybovat. V této souvislosti by však nebylo dobře zapomenout, že v roce 1999 prodala vláda Miloše Zemana 46% akcií Mostecké uhelné za 650 mil. Kč. Až švýcarští žalobci později konstatovali, že skutečná hodnota byla v té době vyšší o 3,5 mld. Kč tj. 6,3 krát více. Dokazuje to i fakt, že v roce 2006 byl prodán 80-ti procentní podíl za 11,5 mld. Když k tomu připočteme ještě zázračná zbohatnutí Zemanových věrných kamarádů, křišťálově čistého Stanislava Grosse, který zase prodal státní podíl v OKD podle posudku Ernst & Young opět za šestkrát menší cenu, než byla cena skutečná, Jaroslava Palase a mnohých dalších, vypadá to, že partička, která se přiživovala na projektu Opencard, byla proti vládě Miloše Zemana pouhým kapesním zlodějíčkem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama