Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2015 14:24:00

Úžasný realitní makléř Mynář

Úžasný realitní makléř Mynář

Je-li pravda, co píše bulvární tisk, Zemanův kancléř Mynář si v prestižní pražské čtvrti Strašnice kupuje prvorepublikovou vilu s pozemkem o celkové rozloze 742 metrů čtverečních, a to za 5,5 milionu korun.

 V dané lokalitě se při tom cena, kterou Mynář zaplatil, může rovnat zhruba ceně pozemku. P. Velebil, jednatel realitní firmy Tide Reality, uvedl, že podle jeho odhadu by vila v této lokalitě stála nejméně 12 milionů korun, a to v případě, že by potřebovala celkovou rekonstrukci.

Pokud bych někdy v budoucnu přemýšlel o koupi domů v některé z nejprestižnějších částí Prahy, požádám V. Mynáře, aby se celé záležitosti ujal. S V. Mynářem se totiž sen stává skutečností…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama