Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2015 19:53:00

Vláda způsobila živnostníkům a podnikatelům další problémy

Vláda způsobila živnostníkům a podnikatelům další problémy

Vládní koalice zavedla pro malé a střední podnikatele další kontrolní hlášení, jehož vyplňování má dle informace trvat v průměru 3,5 hodiny.

Podívejte se na video, jak ve Sněmovně opakovaně marně přemlouvám vládu ČSSD, ANO, KDU-ČSL, abychom prosazovali menší byrokracii pro živnostníky a drobné podnikatele. Je to jako když „hrách hází na zeď“. Přitom je v republice obrovská nezaměstnanost – více než 500 tisíc lidí nemá práci…. Místo abychom lidem usnadnili sebezaměstnání, tak jim vláda ještě podkopává nohy. Navíc, tato vláda dosud nepředstavila žádnou koncepci na podporu vytváření nových pracovních míst. Úplně chybí i jakákoliv vládní koncepce na podporu rodin s dětmi.

Slyšíme od vlády stále jen populistická hesla či líbivá prohlášeni podporovaná mediální masáží. Životy lidí se ale reálně nijak nezlepšují a uvidíte, že až se za rok podíváte do svých peněženek – to už bude tato vláda u moci dva roky – tak v nich nebudete mít víc. Ve videu za mnou uvidíte také pány Sobotku se Zaorálkem, které podle jejich chování problematika drobných a středních živnostníků a podnikatelů evidentně vůbec nezajímá.

Tomio Okamura

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama