MUDr. Jiří Maštálka

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2015 5:27:00

Naprosto nelidský projev radikalismu

Naprosto nelidský projev radikalismu

Teroristický útok na redakci v Paříži rozhodně odsuzuji jako útok nejen na novináře a svobodu vyjadřování, ale také jako naprosto nelidský projev radikalismu.

K podobným akcím nemůžeme mlčet, jsou v civilizovaném světe naprosto neakceptovatelné, protozě ohrožují samotné základy civilizace.

Nicméně je to další, krvavě kruté varování a upozornění, že musíme neprodleně začít s hledáním východisek z narůstající polarizace a radikalizace světa. Konfliktní situace a zájmy států nelze řešit pouhým zasíláním zbraní do výbušných regionů. Zbraně se takřka pokaždé nakonec obrátí proti nevinným lidem. A nám pak nezbývá, než vyjadřovat soustrast blízkým obětí teroristických činů, ke kterým dochází bez ohledu na hranice států.

Jiří Maštálka, poslanec Evropského parlamentu za KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama